hvorfor gå i terapi ?

Det kan være ønsket om udvikling og forandring der bringer dig i terapi. Det kan være at du ikke føler dig rigtigt til stede i dit liv. Manglende livslyst, problemer i dine relationer til andre, stress, lavt selvværd, sorg, fobier, skilsmisse, traumer eller udviklingstraumer, eller forskellige former for afhængighed - er alt sammen eksempler på omstændigheder, som måske dræner dig lige nu. Gennem terapeutiske samtaler kan du opleve at få mere klarhed samt en større viden om, hvordan du måske skaber vanskeligheder for dig selv, uden at ville det. Du vil igennem terapien blive bedre til at mærke dine egne behov og få muligheden for at vælge i større overensstemmelse med dine egne ønsker. Jeg arbejder ressource orienteret, hvilket vil sige, at jeg vil hjælpe dig til at få øje på - og bruge - de ressourcer som du allerede har, så de tjener dig bedst.

 
 
Sk%252525C3%252525A6rmbillede%25252B2018-10-02%25252Bkl.%25252B17.05.38.jpg

Individuel terapi

Gestaltterapi er en retning inden for psykoterapi som bygger på det eksistentialistiske menneskesyn. Det eksistentielle værdigrundlag som valg, fravalg, ansvar, frihed og mening er nogle af grundbegreberne. Sammen med forståelsen af, at det er i kontakten med andre, at vi udvikler os. For at være i kontakt med andre må vi være i kontakt med os selv, ikke kun vores tanker, men også vores krop.  I terapien undersøger vi om der er forskellige dynamikker, mønstrer eller traumer som bremser dig i at være i kontakt med dig selv og andre på den måde du ønsker. 

 
Dreng og kylling.jpg

Traume Terapi

Jeg er uddannet SE traumeterapeut efter Peter Levine´s Somatic Experiencing metode ( “Væk tigeren”) samt Ulla Rung Weekes Biologisk Traumeterapi Metode og arbejder med forløsning af alle former for traumer samt udviklingstraumer.

læs mere - Klik her SE Traumeterapi

 
IMG_1607.jpg

Parterapi

Ønsker du og din partner at udvikle jeres forhold, er i kørt fast i gamle mønstre, jalousi eller kedsomhed, så kan parterapi hjælpe jer til at se nye muligheder i hinanden og i jeres parforhold. Terapien tager udgangspunkt i jeres indbyrdes relation og vil hjælpe dig og din partner til at se hinanden fra en ny vinkel og blive bedre til at lytte -  og virkelig høre - hvad den anden forsøger at udtrykke. Ved at lære at acceptere hinanden og hinandens måder at vise og ønske kærlighed på, bliver der mulighed for at opleve hinanden på ny, og finde gnisten imellem jer igen.