Retreat to Transform

Forestil dig at din sjæl kunne tale 
Forestil dig at være stille nok til at kunne høre den.....


Overlad for en stund alle dine praktiske behov til andre. 
Giv slip på den daglig rutine. Sluk mobilen for en stund.
Læn dig tilbage og blive stille. Helt stille.
I stilheden kan kroppen spænde af, strækkes ud, rystes fri og give slip.
Og lad stilheden være det fundament, hvorfra du finder din iboende livskraft, energi og retning, som du kan tage med dig hjem, som et nyt afsæt ind i din hverdag…..

(se flere billeder fra retreatet nederst på siden her)

Kontakt mig for info om næste planlagte retreat !

Kom med Gaia Awareness /Charlotte Jönsson på retreat i hjertet af Pyanæerne i det sydligste Frankrig. Vi skal bo på vidunderlige Yobaba Lounge som ligger i den lille landsby Chalabre.
Yobaba Lounge et er smukt gammelt hus som er nænsomt restaureret med æstetisk sans for autensitet og skønhed. 
Jeg vil guide dig igennem to daglige yogapas samt en aftenmeditation i den smukke Yoga Shala med udkig til solopgang over byens tage.
Maden er helt unik – tilberedt af stedets ejer. Smuk, vitaliserende vegansk mad tilberedt med hjertet. Nærende mad uden gluten, sukker og mælkeprodukter, sådan at du kan styrkes på alle planer.

Vær dig selv

Dagene har en fast rytmisk struktur, sådan at du kan føle dig holdt, og få ro til at finde ind i en dybere kontakt til din egen væren. Du vil blive ført ved hjælp af  åndedrættet samt bølger af bevægelse, ind i en kropslig opmærksomhed af dit eget indre rum og sande natur. Med yoga og kropslig awareness træning vil jeg give dig redskaber og dele filosofier om krop og sind, som kan hjælpe dig til at smelte hårdhed og spænding sådan at du kan træde frem i klarhed som den du er. Øvelserne vil rent fysisk rense kroppen for affaldsstoffer og balancere dit nervesystem. Så din indre livskraft kan blomstre.

Er du en erfaren yogaudøver kan du med fordel benytte denne praksis til at komme et spadestik dybere. Er du mindre erfaren, kan du starte her.


Praktisk info

Tilmelding : sker ved at sende mail til Charlotte Jönsson, som sender dig indbetalingsinfo. 
Depositum refunderes ikke i tilfælde af at deltageren aflyser.

Inkluderet i prisen er :
* Yoga undervisning morgen og eftermiddag samt aftenmeditation. 
* Morgen og aftensmad bestående af fantaktisk smuk og nærende vegansk mad 
* Ophold i delt dobbeltværelse/ trippelværelse
* Fri anvendelse af haven og stedets øvrige faciliteter

Tilvalg :
Individuelle sessioner inden retreatet :
Ønsker du at fordybe dig i dit personlige udviklingsarbejde inden eller efter reteratet, tilbyder jeg dig 3 individuelle terapisessioner á halvanden time. Pris : 2500 kr. (normalpris kr.1.1100 pr. session).

Kontakt og tilmelding :
charlotte@yogaspirit.nu

 

Testimonials fra tidligere deltagere :

”Huset emmede af ånd og sjæl, Jeg følte mig tryg i huset i løbet af kort tid. Indretningen var charmerende og tidløs….Maden var smuk og virkede til at være tilberedt med kærlighed….

Jeg oplevede, at det blev muligt at spise langsommere, fordi både udseendet og smagen kaldte på en mere mindful tilgang….Jeg oplevede undervisningen i særklasse…Yogaen, som i øvrigt fik min krop til at føle sig hørt, var behagelig og med et perfekt tempo….Din stemme har en terapeutisk effekt.” Pauline 52 år.

 ”Jeg følte mig favnet af husets atmosfære, den æstetisk smukke og velsmagende mad og ikke mindst Charlottes rolige og fordybende undervisning, tak” kvinde, 70 år

 ”Stället var fantastiskt – så mycket kärlek i alla detaljer….Det var en mycket behaglig och stilla yoga form som jag uppskattade - att på riktigt känna efter. Vår ledare  Charlotte tog väl hand om oss och sörjde för att vi hade det bra vilket var vilsamt och få stanna med sig själv.” Ann Charlotte 62 år.

 ”…Mht min krop og hoved,så er jeg kommet af med nogle gamle spændinger,og er groet indvendig,både med at kunne tage hånd om mig selv,og at have tillid til andre og turde ‘gå’ til andre….Jeg var virkelighed glad for din yoga,Charlotte,som var i et blidt tempo….. ” Heidi, 41 år

klik på billederne nedenfor for at se flere !